Design lamellenoverkapping Divara in Swalmen

Model Divara

Met de Divara lamellenoverkapping geniet u nog langer van het buitenleven, ongeacht welk seizoen

Een luxe designzonwering die u de mogelijkheid biedt een tweede huiskamer te creëren in eigen tuin. Een plek van rust en vermaak waar u familie en vrienden uitnodigt, de barbecue wat langer blijft branden en waar ook de laatste fles nog wordt opengetrokken. Zelfs de meest luxe zonwering heeft een overtreffende trap. De Divara met eventuele verlichting biedt alle voordelen van een luxe zonwering, maar voegt daar tevens alle voordelen van een luxe terrasoverkapping aan toe. Wij noemen het dan ook graag een hybride, het beste van beide werelden. Een regenbui, windbestendigheid (van maar liefst 30m/s met drie glazen wanden of zelfs een sneeuwbui van 70kg/m²) in principe hoeft u onder de Divara niet te wijken en geniet u, ook wanneer het weer minder is, nog steeds ongestoord van het buitenleven. Dus, hebt u een groot terras dat vraagt om een sfeervolle toevoeging dan is ons Divara lamellendak de onbetwiste nummer één. Model Divara kan zowel vrijstaand als muurgemonteerd worden. 

De Divara lamellenoverkapping brengt het vakantiegevoel naar uw tuin

Met één druk op de knop creëert u door de lamellen te draaien een sfeervol lichtspel op uw terras, een zonnige plek om van te genieten of een schaduwrijk onderkomen om even bij te komen van de hitte. Zelfs als het weer iets minder is hoeft u niet te wijken, door de zeer hoge wind- en sneeuwlast beschermt de Divara u ieder seizoen. 

Uw luxe designzonwering uitbreiden met accessoires

Uit te breiden met sfeervolle ledverlichting in combinatie met Somfy Situo 5 VAR A/M io, glaswanden en verticale zonwering om ook de laagstaande zon te weren.

Kenmerken van model Divara

  • luxe designzonwering
  • langer genieten van het buitenleven, ongeacht welk seizoen
  • speel met licht en schaduw op uw terras
  • breng het vakantiegevoel naar uw eigen tuin
  • zeer hoge maximale wind- en sneeuwlast
  • uit te breiden met ledverlichting en verticale zonwering
  • grote afmetingen roterende lamellen
  • naast zonwerend ook waterwerend

 

Model Divara is verkrijgbaar in de kleuren

Maximale afmetingen

Download
Lamellendak Divara brochure.pdf
Adobe Acrobat document 5.4 MB