Luxe lamellenoverkapping in Swalmen

Model Altera

Als u gaat voor het 'wow-effect' dan zijn onze lamellendaken daar de uitgesproken kandidaten voor.

De elektrisch bediende lamellenoverkapping van Singa Swalmen kan zowel aan de gevel worden bevestigd als ook vrijstaand. De lamellen kunnen op ieder gewenst moment worden stilgezet. 

Dit is luxe, met een hoofdletter ‘L’. Het minimalistische vierkante design past zowel in iedere tuin als bij iedere bouwstijl, het is dé eye-catcher in uw tuin. Het mooie van het slimme design is dat u werkelijk overal een schaduwrijk terras kunt creëren, onze lamellendaken zijn namelijk volledig vrijstaand te plaatsen. Beschutting midden in de tuin? Geen enkel probleem. Beschutting bij het zwembad? Geen enkel probleem. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos. Door de lamellen te roteren speel t u met licht en maakt u  een mooi schouwspel op het terras. Een stijlvolle accessoire in de tuin die ook nog eens uitblinkt in de praktijk. Een bui of zelfs sneeuwval? Onze lamellendaken zijn op alles voorbereid zodat u ook met wat minder weer niet hoeft te wijken. Zo geniet u het hele jaar van alles wat deze luxe zonwering te bieden heeft

 

Het volgende hoofdstuk in zonwering, zo zou u de Altera kunnen noemen

Het volgende hoofdstuk in zonwering, zo zou u de Altera kunnen noemen. Een luxe vrijstaande of muur gemonteerde zonwering die van uw terras een flexibele buitenruimte maakt. Omdat de Altera volledig uit slanke aluminium profielen bestaat is hij ook nog eens uiterst sterk en duurzaam. Door de lamellen te draaien speet u met licht en lucht op het terras, ’s avonds kunt u de ledverlichting aanzetten en dat alles met maar een druk op de knop. U bepaalt waar en wanneer u wel, of juist niet, wilt genieten van de zon én schaduw. De Altera past door zijn minimalistische vierkante design zowel in iedere tuin en bij iedere bouwstijlHet is zelfs mogelijk om de Altera te koppelen en er screens in te hangen voor wat meer privacy. Is luxe uw wens, dan gaat u voor het Altera lamellendak. 

Lamellendak Altera kan zowel vrijstaand als tegen de wand gemonteerd worden en is koppelbaar

De Altera is ontworpen en ontwikkeld met het oog op montagevriendelijkheid en gebruiksgemak. De duurzame aluminium lamellen zijn 125° te roteren en zorgen voor een mooi lichtspel op het terras. 

Het kantelen van de lamellen gaat zeer eenvoudig middels elektrische bediening of automatisch met een zon- en windsensor. Naast bescherming tegen zonlicht wordt ook een regenbui met gemak geweerd. De lamellen zijn voorzien van speciale rubbers, welke voor een nagenoeg waterdicht systeem zorgen en contactgeluid voorkomen. Bovendien heeft het lamellendak een geïntegreerde goot, waardoor het regenwater afgevoerd wordt.

Kenmerken van model Altera


  • hybride zonwering
  • zeer robuust en duurzaam
  • 125º roterende lamellen
  • naast zonwerend, ook waterwerend

Met welke accessoires is het model Altera uit te breiden?

  • glaswand
  • Solid Screen
  • Ledverlichting  in combinatie met Somfy Situo 5 VAR A/M io

Model Altera is verkrijgbaar in de kleuren

Maximale afmeting