Pergolazonweringen in Swalmen

pergolazonwering ral7016 antraciet

Wat is een pergolazonwering?

Een pergolazonwering is een terrasoverkapping met een doek i.p.v. een vast dak. Het doek van de zonwering is zonwerend en waterafstotend en biedt daarom zowel bescherming tegen de zon als tegen de regen. Zo profiteert u van een beschutte plek tijdens iedere weersomstandigheid.

Elektrisch bediende pergolazonwering

Maak van uw terras uw favoriete plek en geniet het hele jaar door van het openluchtgevoel. Deze robuuste pergolazonwering beschermt niet alleen tegen de zon, maar is standaard ook voorzien van een geïntegreerde waterafvoer en een  individueel selecteerbaar doek in waterafstotende kwaliteit.

Het maakt niet uit van waar de wind waait of hoe sterk de zon is: Deze pergolazonwering in filigraan design wordt gekenmerkt door hoge stabiliteit, windveiligheid en geavanceerde functie. Zoals de optimale doekgeleider in de zijrails zonder zijdelingse lichtinval. Zo kunt u op elk moment genieten van mooie momenten in de buitenlucht.

 De pergolazonweringen van Singa Swalmen worden geproduceerd in Duitsland bij de firma Kadeco. 

 

KADECO acryldoeken zijn gemaakt van 100% geverfd garen.

Hoogwaardige kleurpigmenten worden tijdens het productieproces direct in de vezel ingebed, wat resulteert in een bijzonder kleurvast en resistent doek. Het resultaat is een stof met een textiel karakter. Acryldoeken worden al tientallen jaren gebruikt voor luifels: ze zijn kleurvast, vuilafstotend en Uv-bestendig. 

 De pergolazonwering is elektrisch bediend, en wordt geleverd met een praktische afstandsbediening. Je kunt er zelf voor kiezen hoe ver je het zonnescherm in- of uitrolt. Ook de pergolazonwering is voorzien van een krachtige Somfy i.o. motor en rolt het doek binnen enkele tellen in of uit.

 

Alle belangrijke gegevens van de pergolazonwering op een rij:

  • modern design
  • geïntegreerde regengoot aan de voorzijde
  • ook ideaal als regenbescherming in de horeca
  • motorisering inbegrepen in de prijs
  • optimale doekgeleiding in de zijrails
  • luifel van windweerstandsklasse 2 volgens DIN EN13561
  • uitgebreid standaard kleurengamma bestaande uit 20 standaard RAL-kleuren zonder meerprijs. Andere kleurverzoeken op aanvraag en tegen een meerprijs.
  • LED-strip optioneel geïntegreerd in de palen
  • handgemaakt kwaliteitsproduct "made in Germany"
  • 5 jaar garantie

 

CE keurmerk logo

De test wordt uitgevoerd volgens de Europese norm DIN 

EN 13561 voor luchtweerstandsklasse 2 (WWK 2). De 

CE-markering bevestigt de hoogste materiaalkwaliteit en betrouwbaarheid