Alulux CD 942 rolluik in Swalmen

Het meest geavanceerde rolluik de CD 942 van Alulux

De CD 942 is het meest geavanceerde rolluik uit het Alulux assortiment. De lamel is zeer stevig en stabiel dankzij het speciaal ontwikkelde isolatieschuim, 20% harder, 11 % hogere weerstand en 15% hogere torsieweerstand dan een standaard lamel. Met het CD 942 rolluik bent u dus nog beter bescherm tegen de invloeden van buitenaf. 

 

Een Alulux rolluik biedt:

  • veiligheid
  • privacy en rust
  • isolatie 

Verlengde levensduur door rood schuim

De levensduur van het rolluik wordt dankzij het rode schuim significant verlengd, waardoor u nog langer kunt genieten van de vele voordelen die dit rolluik biedt. Het CD rolluik is leverbaar in 28 kleuren, waarvan 14 standaard en 14 speciaal kleuren.

 

Gereduceerd geluid door Silent Fin geleiders

Het CD 942 rolluik wordt standaard uitgevoerd met de Silent Fin zijgeleiding en de design onderlijst. De Silent Fin geleiders bevatten speciale borstels die licht- en luchtdoorlaat beperken, de lamellen zijn zodoende beschermd tegen beschadiging en maken minder geluid bij het openen en  sluiten. Qua onderlijsten heeft u de keuze uit verschillende opties. Het uiterlijk ervan is verschillend, de functie niet. Alulux onderlijsten laten het rolluik perfect aansluiten op de vensterbank.  De rolluiken van Alulux worden uitsluitend met hoogwaardige geleiders en onderlijsten voorzien. De aluminium profielen zorgen ervoor dat het pantser recht hangt en goed opent en sluit. 

Elektrisch-, handbediend of solar variant rolluik

Het CD 942 rolluik is verkrijgbaar als handbediende-, en elektrischbediend. Tevens is dit model als Solar model verkrijgbaar.

In de elektrisch bediende variant wordt gebruik gemaakt van een krachtige Somfy motor. 

Kasten en lamellen

De kast en de lamellen zijn de meest in het oog springende onderdelen van een rolluik. Afhankelijk van de bouwsituatie, de diepte van de nis of de stijl van uw woning kiest u voor de kastvorm die hier het beste bij past. De meest toegepaste vorm is afgeschuind, maar ook een rechte of ronde kast behoren tot de mogelijkheden. De grootte van de kast is afhankelijk van de afmeting van het rolluik. 

De lamellen zijn de naamgever van het type rolluik, dit komt mede door het feit dat de lamellen de onderscheidende factor vormen bij rolluiken van Alulux. 

Lamelgegevens

Lamelhoogte    42 mm
Lameldikte   9 mm
Onderlijst   Design of mini
Max. oppervlak    8,5 m²
doorsnee van een rolluiken lamel

Maximale afmetingen

  Breedte Hoogte
 Alulux CD 942 3800 mm  4000 mm

Kleuren Alulux rolluiken

Alulux zijn praktisch in iedere denkbare kleur te verkrijgen. Dit geeft u de mogelijkheid om het rolluik perfect af te stemmen op uw huis. Alulux hanteert een aantal standaard kleuren die altijd op voorraad zijn. U kunt ook kiezen voor een speciale kleur of zelfs structuurlak. 

overzicht verkrijgbare kleuren alulux rolluiken

Bediening

De technologie ontwikkeling staat alles behalve stil. Dit maakt dat ook Alulux rolluiken op steeds meer manieren zijn aan te sturen. Naast de traditionele handbediening, die nog steeds zeer doeltreffend werkt, is elektrische aansturing de nieuwe norm.

 

Deze hoogwaardige elektrische bedieningen variëren in soort, zo zijn er bijvoorbeeld muurschakelaren maar ook afstandsbedieningen. Hiermee kunt u zelfs meerdere rolluiken (tegelijk) aansturen. 

 

Naast handbediening en elektrische aansturing is er nog een andere optie. Uw rolluiken kunnen namelijk ook aangesloten worden op een home-domotica systeem. Hiermee kunt u met een druk op de knop uw rolluiken openen en sluiten maar bijvoorbeeld ook instellen wanneer de rolluiken 's avonds dienen te sluiten en 's ochtends moeten openen. Optimaal gebruiksgemak dus. 

 

Download
Klantenbrochure Alulux CD 942
ps-alulux-cd942rolluik-2021-nl[22935].pd
Adobe Acrobat document 798.0 KB