Furore cassette terrasscherm

De Furore Cassette, een volledig gesloten terrasscherm dat bekend staat om de fraaie en compacte vormgeving. De muurbevestiging van dit terrasscherm is geheel weggewerkt achter het scherm, hierdoor sluit het naadloos aan op de gevel. Het scherm is uitgerust met een bovenrolsysteem en een PVC doekgeleiding, waardoor het doek altijd voldoende afstand tot de armen heeft en het scherm altijd perfect sluit. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar het doek is daardoor ook optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

De afgeronde kap zorgt voor een fraai aanzicht, zowel in geopende als in gesloten toestand, terwijl de sierlijke afdekkappen elke schroef verbergen. Bent u op zoek naar een terrasscherm dat eenvoud en kwaliteit combineert met een hedendaags design, dan is de Furore Cassette uw keuze.

Tibelly ® acryldoeken

Een terrasscherm is niet alleen functioneel, maar heeft ook een decoratieve functie voor het terras en de tuin. Met de keuze van het type doek kunt u een sfeer creëren passend bij uw huis, tuin en interieur. Rustiek of modern, effen of gestreept of juist felle of zachte kleuren. De verschillende doekopties bieden de mogelijkheid om de Oliva helemaal aan te laten sluiten bij uw wensen. Voor elk Tibelly doek gaat er een bijdrage naar KWF kankerbestrijding. 

 

Bescherming

 

Wij mensen houden van de zon. Wanneer de eerste zonnestralen tevoorschijn komen openen we deuren en ramen en genieten volop van het buitenleven. De zon kan echter, wanneer we niet goed opletten, ook schade aanrichten. Zo nu en dan de schaduw opzoeken is daarom zeker geen overbodige luxe. Wil zeggen dat u binnen moet gaan zitten? Nee, natuurlijk niet. Een buitenzonwering can Tibbely acryldoek blokkeert namelijk, ongeacht de kleur, ten minste 90% van de schadelijke uv-straling. Naast bescherming tegen zonnestralen voorkomt Tibbely acryldoek ongewenste inkijk en verkleuring van (tuin)meubelen.

 

Bespaar

 

Waar mogelijk bezuinigen we maar al te graag. Het is daarom opmerkelijk dat weinig mensen weten dat een buitenzonwering ook bespaart op de energierekening. Wist u dat automatisch aangedreven buitenzonweringen met Tibelly acryldoek de warmte die binnen komt met 70% reduceert?

Dit betekent dat de energie slurpende airco en elektrische ventilatoren een standje lager, of zelfs uit kunnen. Minder kosten en bovendien een aangenamer en gezonder binnenklimaat.

 

Bezorgt sfeer

 

Het oog wil ook wat. Een buitenzonwering, het acryldoek in bijzonder, eist in open stand al snel de aandacht op. Het is de bepalende factor voor de sfeer van uw woning, terras en tuin. Tibelly biedt u 76 verschillende dessins van hoge kwaliteit. Gaat u voor stijlvol en rustig, of toch voor fris en speels? Er zijn vele combinaties mogelijk, die u allemaal in ons stalenboek kunt bekijken. Hier vindt u het Tibelly acryldoek dat bij u past

Tibelly ®  doekkleurenoverzicht

Tibelly biedt u keuze uit 76 verschillende acryl doekdessins die zijn onderverdeeld in zes kleurgroepen. Hieronder vindt u per kleurgroep een impressie van de kleur(en) en dessins om u een inzicht te geven in de mogelijkheden. Dit alles om uw keuze te vereenvoudigen. Afsluitend vindt u een handig doekkleurenoverzicht waarin alle 76 doeken, inclusief naam en nummer, worden weergegeven

Kenmerken Furore cassette

 

 • ⫸ Prijs-kwaliteitverhouding
   
 • ⫸ Muurbevestiging niet zichtbaar
   
 • ⫸ Fraaie compacte vormgeving
   
 • ⫸ Optimaal beschermd door volledig gesloten cassette
   
 • ⫸ Leverbaar met volant
   
 • ⫸ Leverbaar met hand- of elektrische bediening

Kleuren

De Furore cassette is leverbaar in diverse standaardkleuren. Iedere andere RAL kleur kan op wens worden geproduceerd. 

 

In welke maten is de Furore cassette leverbaar?