Elektrische bovendakzonweringen voor uw overkapping in Swalmen

bovendak zonwering

Elektrische bovendak zonwering

Zoals de naam al zegt worden bovendak zonweringen op het dak gemonteerd. Voordeel van dit type zonwering is dat de zon het dakbeschot van de terrasoverkapping niet meer kan raken waardoor het aangenaam koel onder de overkapping blijft. De robuuste cassette van de bovendak zonwering is gemaakt van aluminium en kan geleverd worden in maar liefst 20 verschillende kleuren. De sterke Somfy i.o motor zorgt er binnen enkele tellen voor dat het doek in- of uitrolt. Door de meegeleverde afstandsbediening kun je bovendien nog zelf kiezen hoe ver je het doek in- of uitrolt. 

Kwaliteit uit Duitsland

Al onze zonweringen zijn afkomstig uit Duitsland, en zijn voorzien van een CE markering. De acryldoeken zijn gemaakt van 100% geverfd garen. 

Al tientallen jaren worden acryldoeken gebruikt voor luifels en zijn ze uitvoerig getest: ze zijn vuilafstotend en worden gekenmerkt door een hoge UV-bestendigheid, zodat je lang plezier hebt van de levendige kleuren van het doek. Je hebt de keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren en designs. 

 

Waar je bij een onderdak zonwering gebonden bent aan de afmetingen van jouw overkapping, kun je bij een bovendak zonwering het doek extra laten uitsteken. Het voordeel hiervan is dat de zonwering op die manier nog meer schaduw geeft. Het zonweringsdoek van de bovendak zonwering wordt in tegenstelling tot een onderdak zonwering wel meer blootgesteld aan o.a. weersinvloeden of uitwerpselen van vogels, waardoor het doek sneller vies kan worden. De bovendak zonwering kan worden uitgebreid met een wind- en/of regensensor zodat het doek automatisch inrolt als het gaat regenen of gaat waaien. 

 

De zonweringen van Singa Swalmen kunnen op vrijwel elke veranda of terrasoverkapping worden geplaatst, ook bij bestaande systemen. De cassette van de bovendak zonwering is maximaal 6 meter breed uit een stuk. Hebt u een bredere overkapping vraag dan gerust naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een bovendak zonwering. 

 

 

Alle belangrijke gegevens van onze bovendak zonweringen op een rij:

  • modern design 
  • een motorisering is inbegrepen in de prijs 
  • gemonteerd boven het glazen dak, houdt de warmte buiten 
  • het doek is beschermd in de cassette
  • stevige constructie 
  • Uitgebreide keuze tussen 20 standaard RAL-kleuren zonder extra kosten 
  • gecertificeerde windweerstandsklasse 2 volgens DIN EN 13561 
  • handgemaakt kwaliteitsproduct "made in Germany" 
  • 5 jaar garantie

 

CE certificering logo

De test wordt uitgevoerd volgens de Europese norm DIN 

EN 13561 voor luchtweerstandsklasse 2 (WWK 2). De 

CE-markering bevestigt de hoogste materiaalkwaliteit en betrouwbaarheid