Elektrische zonweringen, screens,  knikarmzonneschermen in Swalmen

Optimaal genieten van uw terrasoverkapping

Met een zonwering blijft u terrasoverkapping heerlijk koel. Als de zon hoog aan de hemels staat kunt met alle comfort in uw terrasoverkapping plaatsenemen. Nog een voordeel van een zonwering is dat de temperatuur in huis binnen de perken te houden is.

U hebt de keuze tussen een bovendak zonwering of een onderdak zonwering. Lees meer hierover in onze blog

Voor laagstaande zon zijn er speciale screens die verticaal aan de voor- of zijkant van de overkapping geplaatst kunnen worden. Een gesloten screen kan tevens als insectenwering dienen. 

Een zonwering in uw terrasoverkapping

Terrasoverkappingen hebben vaak een doorzichtig dakbeschot waardoor het al gauw heel warm wordt zodra de zon begint te schijnen. Met een zonwering creëer je een gemoedelijke schaduwrijke plaats. Schijnt de zon niet? Dan rolt u het zonnescherm op. Dit is zeer gebruiksvriendelijk door middel van de sterke Somfy motor, die bedienbaar is met de gebruiksvriendelijke Somfy Situo io handzender. 

somfy situo io handzender

Een op maat gemaakte zonwering

Onze zonweringen worden geproduceerd in Duitsland door Kadeco. Kadeco houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met het produceren van zonweringen in alle vormen en maten. Alle zonweringen worden net als onze terrasoverkappingen volledig op maat gemaakt. Zowel de breedte, uitval en kleur van het doek kiest u zelf. De Kadeco acryldoeken zijn gemaakt van 100% geverfd garen. U hebt de keuze uit meer dan 200 kleuren en designs. De Kadeco doeken zijn kleurvast, vuilafstotend, Uv-bestendig en gemaakt van duurzaam materiaal.

 

Zonwering voor aan huis

Bij ons kunt u ook terecht als u geen terrasoverkapping hebt, maar toch de voordelen van een zonwering wilt ervaren. Met onze op maat gemaakte knikarmzonneschermen kunt u in een handomdraai een heerlijke schaduwrijke plek in uw tuin creëren. 

 

Onze screens kunnen in een terrasoverkapping worden geplaatst, maar kunnen ook schaduw bieden aan uw ramen in huis. De uitstaling van onze screens kunnen geheel worden aangepast aan uw wensen. 

 

Singa Swalmen biedt diverse mogelijkheden voor zonweringen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.  

Kleurenkaart Kadeco

Het aluminium frame van onze Kadeco zonwering zijn standaard verkrijgbaar in 20 moderne RAL-kleuren. Afhankelijk van de kleureigenschappen resulteert dit in hoogwaardige matte, glanzende of glinsterende coating met een gladde afwerking of fijne structuur. 

U kunt dus uw zonwering perfect op de gevel, de serre of de terrasoverkapping aanpassen. 

 

Welke soorten zonweringen heeft Singa Swalmen?

Garantie op zonneschermen

Op alle zonweringen geven wij 5 jaar garantie.