Slide Cold schuifpui voor uw terrasoverkapping in Swalmen

slide colde schuifpui ral7016 met helder glas

Beleef comfort, en geniet volop van uw terrasoverkapping

De robuuste aluminium kozijnprofielen geven de glazen schuifdeuren de nodige steun en bieden u veelzijdige vormgevingsmogelijkheden. Door het gebruik van 6 mm veiligheidsglas wordt het risico op breuk beperkt en tegelijk de warmte- en geluidsisolatie verbeterd. De Slide Cold schuifpui biedt u maximale comfort. Laat uw terrasoverkapping ademen en open eenvoudig de schuifpui. Geniet van licht en warmte bij fraaie weersomstandigheden. Of creëer een warme, gesloten ruimte. Laat binnen en buiten in elkaar overvloeien als nooit van tevoren.

Een stabiele en geheel stevige schuifpui

De Slide Cold schuifpui is geschikt voor ieder type terrasoverkapping en wordt volledig op maat gemaakt. De schuifpui is een onderdragend systeem, de panelen vormen geen belasting voor de constructie boven het kozijn. Hierdoor biedt het een ideale oplossing voor terrasoverkappingen. Door het standaard meegeleverd slot is de pui goed beschermt tegen ongewild binnendringen. De schuifpui wordt geleverd inclusief een meeneemsysteem, die het dichtschuiven van de pui vergemakkelijken.

Kwaliteit

De Slide Cold van Singa Swalmen onderscheidt zich door de kwaliteit en de zorgvuldige afwerking. De glazen wanden zijn beschikbaar in 6 mm VSG gehard veiligheidsglas. De Slide Cold schuifpui is alleen verkrijgbaar in helder glas. Het CE-gecertificeerd aluminium is bijzonder sterk en verkrijgbaar in 4 standaard RAL-kleuren. 

Maten van de panelen

De panelen van de schuifpui zijn in verschillende hoogte- en breedtematen verkrijgbaar. De Slide Cold is beschikbaar van 2500 tot  maximaal 6000 mm inbouwbreedte. De inbouwhoogte is maximaal  2500 mm.

In welke kleuren is de omlijsting verkrijgbaar?

De Slide Cold schuifpui is beschikbaar in de standaard RAL-kleuren

 

  • antraciet RAL7016
  • sepiabruin RAL8014
  • zilvergrijs RAL9006
  • wit glans RAL9010

Wat zit er in de leveromvang van de Slide Cold schuifpui?

  • aluminium frame
  • glaspanelen
  • slot 
  • meeneemsysteem