Elektrische knikarmzonneschermen in Swalmen

knikarm-zonnescherm model 210 Kadeco

Knikarm-zonnescherm (halfcassette luifel)

Geavanceerd in technologie, elegant in design. In onze semi-cassette luifel 210 worden massieve materialen van aluminium en staal gecombineerd met een edele luifeldoek naar keuze. Voor een optimale bescherming tegen de zon kun je de strak gespannen stof op elke gewenst moment uitrollen door bijzonder stevige knikarmen, die zeer soepel kunnen worden bewogen met behulp van een hoogwaardige flyerketting en gemotoriseerde bediening.

 

Het is de hoogwaardige afwerking in elk detail die jouw zonnescherm een buitengewoon lange levensduur belooft. Dit omvat vooral de halve cassette, die aan de onderkant open is, die het ingetrokken doek beschermt tegen weersinvloeden. 

 

Onze knikarm-zonneschermen worden geproduceerd in Duitsland door het merk Kadeco. De technisch geavanceerde KADECO-arm valt op 

vanwege absolute stabiliteit en betrouwbaarheid, zelfs onder hogere windbelastingen. De arm is onderhoudsvrij en slijtagevrij en zeer robuust, want vooral met bijvoorbeeld 

Voor bewegende delen worden alleen hoogwaardige en bijzonder duurzame materialen gebruikt. Nog meer voordelen: geen lelijke verfslijtage, geen vervelend onderhoud, gegarandeerd langdurig genot van jouw zonnescherm.

 

 

KADECO acryldoeken zijn gemaakt van 100% geverfd garen.

Hoogwaardige kleurpigmenten worden tijdens het productieproces direct in de vezel ingebed, wat resulteert in een bijzonder kleurvast en resistent doek. Het resultaat is een stof met een textiel karakter. Acryldoeken worden al tientallen jaren gebruikt voor luifels: ze zijn kleurvast, vuilafstotend en Uv-bestendig. 

 Door zijn grote uitval is de universeel toepasbare halve cassette ideaal voor diepe terrassen tot maximaal  600 x 400 cm (breedte x diepte)

 

Alle gegevens van het knikarm-zonnescherm op een rij

  • elegante half-cassette design luifel 
  • de motorisering is inbegrepen in de prijs 
  • alleen solide, hoogwaardige componenten van staal en aluminium – geen kunststof   
  • altijd dezelfde afstand tot de huismuur door speciale kanteltechniek 
  • uitgebreide keuze tussen 20 standaard RAL-kleuren zonder extra kosten
  • handgemaakt kwaliteitsproduct "made in Germany" 
  • 5 jaar garantie

 

 

De test wordt uitgevoerd volgens de Europese norm DIN 

EN 13561 voor luchtweerstandsklasse 2 (WWK 2). De 

CE-markering bevestigt de hoogste materiaalkwaliteit en betrouwbaarheid