Glazen schuifdeuren | schuifpuien | in Swalmen

Creëer een luxe tuinkamer met glazen schuifdeuren/ schuifwanden

Met glazen schuifdeuren of een schuifpui maakt u van uw terrasoverkapping letterlijk in een handomdraai een luxe tuinkamer. Met veel plezier kunt u het hele jaar door van uw tuin of terras genieten. Met glazen schuifdeuren sluit u uw terrasoverkapping af, zonder een opgesloten gevoel te krijgen. U blijft vrij uitzicht behouden op uw tuin. Een terrasoverkapping sluiten met glazen schuifdeuren zorgt voor een ruimtelijk gevoel, en tevens wordt u beschermt tegen weersinvloeden zoals regen of wind. 

 

 

Singa Swalmen heeft zowel standaard glazen schuifdeuren als maatwerk systemen in het assortiment. De glazen panelen zijn verkrijgbaar in diverse hoogte- en breedtematen. 

Kiest u voor schuifdeuren of een schuifpui?

  • Glazen schuifdeuren
    Glazen schuifdeuren bestaan uit meerdere schuifbare glazen panelen. Het glas is niet omringd door een aluminium kozijn waardoor je een ongehinderde doorkijk naar buiten hebt. 
     
  • Glazen schuifpuien 
    Bij een glazen schuifpui, is het glas omringt door een aluminium kozijn. De aluminium schuifpuien zorgen voor een nog betere bescherming tegen regen en wind, dan onze glazen schuifdeuren.
  • De aluminium schuifpuien kunt u  samenstellen door te kiezen uit verschillende kleuren en opties.
  • Let op: een afgesloten veranda/terrasoverkapping met schuifpuien kan niet als extra woonruimte worden genut. Dit is omdat de schuifpui niet geïsoleerd is. 

Lage drempelhoogte bij onze glazen schuifdeuren

Zowel de glazen schuifdeuren als de schuifpui hebben een lage onderrails/drempel waardoor u verzekerd bent van een gebruiksvriendelijke situatie met vrijwel vlakke overgang naar buiten, dit maakt dat deze systemen ook makkelijk toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Ook zorgt de lagere onderrails/drempel ervoor dat u de rails makkelijker schoon kunt houden. 

Stabiele geleiding van de schuifdeuren

De bovengeleiding wordt geleverd met dubbele borstelprofielen, wat zorgt voor een stabiele geleiding van de schuifdeuren. De spoorrails is voorzien van waterafvoersleuven waardoor het hemelwater uit de rail kan lopen. 

Veelzijdig toepasbare schuifdeuren

Onze schuifdeursystemen zijn onderdragende systemen, wat betekend dat de schuifdeuren in vrijwel iedere bestaande constructie toepasbaar zijn. Daarbij zit er aan de onderzijde van elk glaspaneel een stevig aluminium H-profiel, voorzien van een verstelbare wielsystemen, die zorgen voor soepel te bewegen glaspanelen.

 

Maatwerk systemen S20 en Slide Cold

Deze systemen worden volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat onze schuifdeuren/pui perfect onder iedere type en/of merk terrasoverkapping geplaatst kunnen worden. Nog een voordeel van een maatwerksysteem is dat u nauwelijks last hebt van overlapping van de schuifbare delen bij een gesloten systeem. Wij werken uitsluitend met veiligheidsglas, dit zorgt ervoor dat de deuren niet gaan splinteren in scherpe stukken glas. Kinderen en/of huisdieren kunt u dus veilig laten spelen.

 

Bekijk hier onze modellen