Elektrische onderdak zonwering voor uw overkapping in Swalmen

Elektrische onderdak zonwering

Dit type zonwering wordt aan de onderkant van de overkapping geplaatst. Het voordeel van een onderdak zonwering is dat het doek niet is blootgesteld aan regen of wind. De onderdak zonwering wordt speciaal op maat gemaakt voor jouw overkapping. In tegenstelling tot de bovendak zonwering zit je bij dit type zonwering vast aan de binnenmaten van jouw terrasoverkapping of veranda. De zonwering kan dus niet uitsteken. De decoratieve onderdak zonwering is slank van vorm en past onder vrijwel iedere veranda of terrasoverkapping. Ook bestaande systemen. De onderdak zonwering is elektrisch bediend, en wordt geleverd met een praktische afstandsbediening. Je kunt er zelf voor kiezen hoe ver je het zonnescherm in- of uitrolt.

 

 

Kwaliteit uit Duitsland

Ook de onderdak zonwering is voorzien van een krachtige Somfy i.o. motor en rolt het doek binnen enkele tellen in of uit. De cassette van de onderdak zonwering is net als die van de bovendak zonwering gemaakt van robuust aluminium. De cassette is verkrijgbaar in maar liefst 20 standaard RAL kleuren. De breedte van de cassette is maximaal 6 meter uit een stuk. Hebt u een bredere overkapping vraag dan gerust naar de mogelijkheden voor een onderdak zonwering. Onze zonweringen worden geproduceerd in Duitsland bij de firma Kadeco, die is gespecialiseerd in de productie van zonweringen. 

 

 

De Kadeco acryldoeken zijn gemaakt van 100% geverfd garen

Al tientallen jaren worden acryldoeken gebruikt voor luifels en zijn ze uitvoerig getest: ze zijn vuilafstotend en worden gekenmerkt door een hoge UV-bestendigheid, zodat u lang plezier hebt van de levendige kleuren van het doek. U hebt de keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren en designs. 

 

 

 

Alle gegevens van de onderdakzonwering op een rij:

  • modern design 
  • een motorisering is inbegrepen in de prijs 
  • gemonteerd onder het dak, creëert schaduw in uw overkapping
  • het doek is beschermd in de cassette
  • stevige constructie 
  • Uitgebreide keuze tussen 20 standaard RAL-kleuren zonder extra kosten 
  • gecertificeerde windweerstandsklasse 2 volgens DIN EN 13561 
  • handgemaakt kwaliteitsproduct "made in Germany" 
  • 5 jaar garantie

 

CE keurmerk logo

De test wordt uitgevoerd volgens de Europese norm DIN 

EN 13561 voor luchtweerstandsklasse 2 (WWK 2). De 

CE-markering bevestigt de hoogste materiaalkwaliteit en betrouwbaarheid