Markiezen in Swalmen

markiezen met aluminiumframe

Markiezen de ambachtelijke zonwering

De markiezen van het merk Smits worden, niet geheel onterecht, de ambachtelijke zonwering genoemd. De markiezen worden nog steeds op bijzondere wijze vervaardigd. Géén grote machines of enorme productielijnen maar een vakman met talent, productkennis en gereedschap. Onderscheidende zonweringsfactor van de markies is dat deze ook aan de zijkant gesloten is. Daardoor wordt de zijdelingse lichtinval geweerd.

Markiezen: de meest te personaliseren zonweringen

Waar het gaat om uiterlijke kenmerken, is de markies misschien wel de meest te personaliseren zonwering. Gaat u voor een moderne aluminium markies, of toch liever voor een traditionele houten? Wellicht zelfs een combinatie van beide? Het is mogelijk. Verder heeft u keuze uit zijschotten, omkappingskleuren, doekkleuren én biesbanden. Alles om de voor u perfecte markies samen te stellen. 

 

 

De Aluminium markies is in vele opzichten naar eigen smaak en wens aan te passen. U heeft de keuze uit 3 verschillende vormen. Het standaard model (dat u hierboven ziet afgebeeld), het pet model en het klap model. Er zijn 76 verschillende doekdessins beschikbaar, waaraan u ook nog een volant zou kunnen toevoegen. De keuze is geheel aan u.

 

Kenmerken

  • ambachtelijk vervaardigd
  • nostalgische uitstraling
  • weert ook zijdelingse lichtinval
  • in zowel aluminium als hout uit te voeren
  • standaard geleverd met volant (recht of golvend)
  • beschikbaar met hand- of elektrische bediening

In welke standaard kleuren is de markies beschikbaar?

De markies is beschikbaar in de standaard kleuren

RAl kleuren markiezen

In welke modellen is een markies leverbaar?

modellen van markiezen

* Alléén mogelijk bij een aluminium markies.

Zijschotten

modellen zijschotten markies

Tibelly acryldoek

Het Tibelly acryldoek is geschikt voor vrijwel ieder type zonwering en daarmee een van de meest toegepaste typen doek. Alle Tibelly acryldoeken voldoen aan uiterst strenge technische eisen en worden geweven uit een massa gekleurde acrylvezels. Hierdoor zit de kleur in het hart van de vezel wat zorgt voor een uitzonderlijke en langdurige kleurechtheid. 

Wanneer u kiest voor een doek van Tibelly, dan kiest u voor optimale kwaliteit. Ongeacht de kleur van het doek houdt Tibelly acryldoek ten minste 90% van de uv-straling (99% van de UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling tegen. Alle Tibelly acryldoeken krijgen een extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Hierdoor is onderhoud eenvoudig en kost het weinig tijd. Afnemen met lauw water en een zachte borstel volstaat voor een betere levensduur van het doek. Gebruik in géén geval een hogedrukspuit of tuinslang om het acryldoek schoon te maken

Maximale afmetingen van het markies

Markiezen voor winkeliers

Het is mogelijk om de markies te laten bedrukken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.